Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ - 7 КВІТНЯ 2019

Сьогодні:

Розпочинаємо великопісні реколекції, тема наступна: «Бог прощає нам наші гріхи і вчить нас прощати іншим». Сердечно вітаємо о. Маріуша Кравця, який буде проголошувати Слово Боже. Окрім недільних наук, ми також запрошуємо вас завтра і у вівторок на Євхаристію о 10.00 та 18.30. У понеділок після Служб Божих іспит совісті, щоб добре підготуватися до таїнства сповіді, а у вівторок після Служб Божих Хресна дорога.

Після другої Служби Божої, приблизно о 11.30, запрошуємо на молебень Гіркі жалі.

О 12.00 хресна дорога для дітей.

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

Зібрані пожертви призначаються на потреби Вищої духовної семінарії нашої Архідіоцезії у Брюховичах.

На тижні:

В понеділок після вечірної Євхаристії зустіч лекторів.

Винятково у вівторок не буде катехези для дорослих.

В четвер поклоніння в намірі покликань, в п’ятницю молебень Хресної дороги, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Всі молебні проводяться після ранкової Євхаристії.

У наступну неділю:

Неділя Муки Господньої або Вербна неділя. Урочиста Служба Божа о 10.30, перед службою процесія з вербами. Приносимо на літургію верби.

Катехези для дітей не буде. Поновимо зустрічі після свят.

В рамках акції ’Поля Надії‘, придбаючи квітку-нарцис, можна допомогти

хворому Юрію Масному зі Львова (сирота, страждає на незначну розумову відсталість, перебуває у важкій фінансовій ситуації).

Інше:

Заохочуємо, щоб в Році Святості Подружжя та Сім’ї, кожна родина прийняла в своєму домі ікону Святої Родини. Всі, хто хотів би це зробити, прошу повідомите про це настоялеля. Отримані ласки і ваші прохання можна записати в зошиті, який супроводжуватиме ікону. Також, кожна родина отримає невеликий молитовник на цю подію та пам’ятку про мандрування ікони від дому до дому. Зараз образ знаходиться на вулиці Міхновських. Просимо зголошуватися родини з цього району.

Сьогодні о 19.00 в катедрі концерт у виконанні Художнього ансамблю Польської армії під керівництвом Кжесіміра Дембского. Концерт під назвою "Стародавні пісні Юліана Урсина Нємцевіча” на честь Матері Божої Прекрасної Зорі Львова.

Передшлюбні повідомлення:

Філіппов Євгеній, 1986 р.н та Ольховська Ольга, 1996 р.н. (ІІ).

Баран Юрій, 1994 р.н. та Кизименко Іоанна, 1994 р.н. (IІ).

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie