Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ЗІСЛАННЯ СВЯТОГО ДУХА - 9 ЧЕРВНЯ 2019

Сьогодні:

Після Божої Служби о год. 10.30 виставлення Найсвятішого Таїнства, молитва до Свтого Духа та червневий молебень. За побожне читання гимну до Святого Духа Veni Creator можна отримати повний відпуст згідно звичайних умов.

Після останньої Служби Божої благословення дітей, молоді та батьків, що очікують потомства.

Сьогодні завершеня Великоднього періода.

?На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: в понеділок – Свято Пресвятої Діви Марії Матері Церкви; у вівторок – спомин св. Варнави, апостола; в четвер – Свято Господа нашого Ісуса Христа, Верховного і Вічного Священника; у четвер також спомин св. Антонія та відпуст у оо. Францисканців. Порядок відпустових урочистостей: 8.00 (пол.) – Божа Служба в костелі; 12.00 (пол., укр.) – Божа Служба під керівництвом Архієпіскопа Мечислава Мокшицького, Митрополита Львова, (в сквері біля костела); 16.00 - молитовна зустріч з с. Лігі Паяпалі; 18.00 – Божа Служба під керівництвом о. Едуарда Кави OFM Conv (в сквері біля костела); в цей же день, також, відзначається наступна річниця Фатімських об’явлень. О год. 19.00 Божа Служба в каплиці Розена, о 20.00 розарієва процесія.

У четвер поклоніння в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранкової Євхаристії.

Червневі молебні в будні щоденно після ранішньої Євхаристії.

У наступну неділю:

Урочистість Пресвятої Трійці.

Інше:

Ще раз сердечно дякуємо всім, хто долучився до приготування ювілейної Божої Служби о. Павла. Це було свято всієї нашої парафіальної спільноти. Багато осіб присвятило свій час і сили, щоб свято пройшло якнайкраще.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie