Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VIII НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 27 ЛЮТОГО 2022

 

Сьогодні:

Після завершення останньої Євхаристії благословення дітей.

На тижні:

На цьому тижні розпочинаємо літургійний час Великого Посту. В середу попільна Служба Божа з посипанням попелом буде відправлена о 10.00 та о 18.30. У Попільну середу ми зобов’язані дотримуватися суворого посту. Ті, кому виповнилося 14 років зобов’язані утримуватися від споживання м'ясних страв. Натомість вірні з 18 до 60 років, окрім утримання від м'ясних страв, мають дотримуватися суворого посту: у Попільну середу можуть один раз протягом дня наїстися досита. Особливо молимося за мир і припинення війни. Починаючи з Попільної середи та включно до Першої Неділі Великого посту проводимо квартальні дні молитви за дух покаяння. Кожного дня поклоніння пресвятим Дарам в намірі миру, в п’ятницю молебень Хресної дороги, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Всі молебні проводяться після ранкової Євхаристії.

 

У наступну неділю:

В наступну неділю, а також в усі інші неділі Великого посту після другої Служби Божої, приблизно о 11.30, молебень Гіркі Жалі. Сердечно всіх запрошуємо. Також розпочинаємо новенну перед урочистістю св. Йосипа.

Інше:

Великопістні реколекції пройдуть в нашій парафії у кожну неділю Великого Посту. Вже зараз запрошуємо на них. З початком Великого Посту розпочинаємо Рік Святого Хреста.

 

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie