Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ПРЕСВЯТИХ ТІЛА І КРОВІ ХРИСТА 06 ЧЕРВНЯ 2021

 

Сьогодні:

Переживаємо Урочистість Пресвятого Тіла і Крові Христа, або т.зв. Боже Тіло. Святі Меси в нашому костелі: 08.30, 10.00 та 13.00 польською мовою та о 11.30 і 14.30 українською мовою. Після другої та третій Меси Євхаристичне богослужіння.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Свята Меса вотивна про Святого Духа у середу – Свята Меса вотивна про св. Йосифа; у п’ятницю - Урочистість Пресвятого Серця Ісуса, Свята Меса о 9.00 та 12.00 – польською мовою та 18.30 – українською мовою; можна вживати м’ясні страви; у суботу – Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії. У четвер поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань, а у суботу молебень до Ченстоховської Божої Матері.

Інше:

В будні дні Після Євхаристії червневий молебень перед Пресвятими Дарами. Заохочуємо, щоб в Році Святого Йосифа, кожна родина прийняла в своєму домі фігурку та медалик святого Йосифа. Заохочую до допомоги у прибиранні нашого храму що суботи після ранкової Святої Меси. Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви.

Євхаристія це повнота любові Бога. Тут Ісус дає нам Самого Себе.

св. Єлизавета від Пресвятої Трійці

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie