Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА XXІX НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 18 ЖОВТНЯ 2020

 

Сьогодні:

Сьогодні розпочинаємо Місійний Тиждень. Нехай наша молитва в ці дні особливо товаришує всім проголошуючим Добру Новину. Зібрані пожертви є призначені на потреби місії. Молодь від 20 років запрошуємо на зустріч о 16.00 в сакристії.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у понеділок – Свята Меса вотивна про Святого Духа; у вівторок – Свята Меса за євангелізацію народів; у середу – спомин бл. Якова Стрепи, єпископа, Покровителя Львівської Архідієцезії, річниця призначення Архієпископа Мечислава Мокшицького – Митрополитом Львівським Римсько-Католицької Церкви; у четвер – спомин св. Йоана Павла ІІ, папи; відпустова урочистість в парафії св. Йоана Павла ІІ, Св. Меса о 11.00 і 19.00; у п’ятницю – спомин св. Йосифа Більчевського, єпископа; у суботу – Свята Меса вотивна про Пресвяту Діву Марію; На протязі тижня Святий розарії молимось після ранішньої Служби Божої. В неділю після другої Євхаристії, прибл. о год. 11.30. У четвер поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. Молебні проходять після ранішньої Євхаристії у поєднанні з молитвою на розарії.

 У наступну неділю:

Урочистість Річниці освячення власного храму. Зустріч молоді від 20 років о 16.00 в захристі.

Інше: Щиро дякуємо всім, хто на минулому тижні допомагав в костелі, за ваші пожертви, за вашу молитву. На Левандівці є каплиця за адресою: вул. Шерока, за базаром навпроти будинку номер 96, свята Меса щонеділі о 10.00. Обслуговують Отці Місіонері. Катехизи для дорослих у четвер о 19.00. Катехиза для кандидатів до миропомазання у п’ятницю о 19.00. Зустріч молоді від 20 років у неділю о 16.00 в закристії. В сакристії можна отримати картки, на яких записуємо імена наших померлих на випоминки. Прошу писати чітко. Випоминки можна також надіслати на електронну пошту на адресу парафії. Ми запрошуємо бажаючих допомогти при прибиранні храму в цю середу та суботу після ранкової Меси.

Цитата: Кожне життя, навіть найнезначніше для людей, має вічну цінність на очах Бога.. Св. Йоан Павло ІІ

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк: РО РГ РКЦ ПАРАФІЇ СВЯТОЇ МАРІЇ МАГДАЛИНИ UA233052990000026000011017535, код (ЄДРПОУ) 26094889, МФО 325321 ПАТ КБ Приватбанк.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie