Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА ІV ПАСХАЛЬНУ НЕДІЛЮ 03 ТРАВНЯ 2020

Сьогодні:

Неділя Доброго Пастиря. Розпочинаємо квартальні дні молитви про покликання до служби Богу та Церкві.

Далі, аж до відкликання, продовжується диспенса від обов’язку участі в недільних Службах. У зв’язку з карантином Євхаристію ми будемо звершувати без участі віріян, але буде пряма трансляція через фейсбук. Транслація Святої Меси щодня о 08:00. Після ранкової Євхаристії травневий молебень на честь Пресвятої Діви Марії та Поклоніння Ісусові в Пресвятих Дарах в намірі покликань і за припинення епідемії; а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. У неділю о 10.30 Свята Меса польскою мовою, 12.30 Свята Меса українською мовою.

 

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо:

У четвер – перший четвер місяця; У п’ятницю – спомин св. Станіслава, єпископа і мученика;

Інше:

Пригадуємо, що вірні, які беруть участь у Св. Месі через засоби масової інформації, оскільки не можливо зробити цього фізично, можуть приймати духовне Св. Причастя. Це означає збудити у своєму серці гаряче прагнення єдності з Ісусом, з глибини серця благати Господа увійти до душі своєї, очистити її від плям і вад та освятити її. В момент споживання Пресвятих Дарів священником можна стати на коліна, або прийняти іншу позицію, яка виражатиме честь, любов і пошану.

Одночасно, ми Отці-священики, хочемо Вам служити з усього серця! Завжди можна до нас звертатися з будь якими питаннями. Можливо буде комусь потрібна духова допомога, сповідь, Святе Причастя, духовна розмова тощо…

Ми відкриті і завжди Вас чекаємо. Можна до нас телефонувати.

О. Давід ОМІ 096 323 91 65

Також хочемо повідомити, що в цей період буде можливість надати пожертви на утримання храму через ПриватБанк № UA25 325321 00000 26001053815707

Всім Бажаємо Божого благословення і опіки Божої Матері!

Цитата: В наших задоволеннях Бог говорить нам шептом, в нашій совісті говорить звичайним голосом, в наших стражданнях - він кричить до нас; страждання - це його мегафон, який використовується для пробудження глугого світу. Clive Staples Lewis.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie