Parafia pw. Św. Marii Magdaleny
top
Witamy na stronie Parafii pw. Św. Marii Magdaleny we Lwowie!
image1 image2 image3 image3

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА III НЕДІЛЮ ЗВИЧАЙНУ 26 січня 2020

Сьогодні:

День Божого Слова - оголошений Святішим Отцем Франциском. Запрошуємо подружжя на зустріч до захристії о 16.00. Після завершення останньої Євхаристії буде благословення: дітей, молоді та батьків, які очікують потомства.

На тижні:

В літургії цього тижня переживатимемо: у вівторок – спомин св. Томи Аквінського, пресвітера та вчителя Церкви; у середу – Служба Божа вотивна про св. Йосифа; у п’ятницю – спомин св. Йоана Боско, пресвітера; у суботу – перша субота місяця та молебень до Матері Божої Ченстоховської. Катехиза для дорослих у четвер o 18.3 У четвер поклоніння Пресвятим Дарам в намірі покликань, а в суботу молебень до Матері Божої Ченстоховської. У суботу о 13.30. відбудеться зустріч для міністрантів та кандидатів. 31 січня о 16.00 в катедрі концерт колядок у виконанні ансамблю «Шльонськ». Вхід вільний.

У наступну неділю:

Свято Стрітення Господнього, Світовий День богопосвяченого життя та благословення свічок.

Інше:

Дякуємо всім парафіянам, які запросили нас на спільну молитву та колядування до свого дому, а також за пожертви на потреби парафії, що були складені під час коляди. В цьому році ми відвідали 45 родини. Дякуємо за пожертви минулої неділі, складені на потреби Вищої Духовної Семінарії Дякуємо за прибирання в храмі; за допомогу і пожертви; за ваші молитви.

Цитата:

Алмаз не можна різати без тертя, а людину - без тяжких випробувань. Святий Бернар з Клерво.

2024  Parafia pw. św. Marii Magdaleny we Lwowie